De school

Banner smal 2019-2020 (4)

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar:

Flexibele invalleerkrachten


Als groepsleerkracht sta je niet alleen voor de klas om kennis over te dragen. Wat jij belangrijk vindt, is zorg en aandacht voor je leerlingen. Dat is jouw kracht en daarom word je graag groepsleerkracht of wil je graag stage lopen op de Stadhouder Willem III school. Een school waarin ruimte is voor persoonlijke groei. 

We zien uit naar iemand met ervaring, maar willen ook graag kennis met je maken als je de PABO-opleiding afgerond hebt of binnenkort afrondt. De Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften zijn voor jou in leer en leven het uitgangspunt. 

De Stadhouder Willem III school ligt in de natuurrijke gemeente Ede op de Veluwe. Dat is symbolisch voor de leeromgeving die we kinderen willen bieden. Een omgeving met rust en ruimte waar, vanuit Gods Woord, gewerkt wordt aan persoonlijke groei van onze kinderen en medewerkers. Als streekschool hebben we momenteel ruim 430 leerlingen, verdeeld over 18 groepen. De school gaat uit van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding van scholen, uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeente(n) (in Nederland) te Ede.

Wil je meer weten? Bel/mail één van de teamleiders.

Onderbouw: mevr. L. Blijleven, tel. (0318) 61 36 45 (school), lblijleven@stwillem3ede.nl

Bovenbouw, dhr. G. van Wijngaarden, tel. (0318) 61 36 45 (school), gvwijngaarden@stwillem3ede.nl

Mail je sollicitatie naar info@stwillem3ede.nl.